Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Semlor Paleoàla PriMaten. Fick be Lars att ta bilder av deras populära Paleo-semlor och skicka, så idag är det PriMaten som står för både recept och bild
Så om jag kanske skulle skippa kryddorna nästa gång skulle det nog bli perfekt för min smak ^^Receptet är taget ur boken a piece of cake, där kallar hon dom för dinkelbullar
Äkta hamburgare, det är det många som kallar sitt malda kött som läggs mellan två bröd. Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kost kanske många tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl och kokosolja så funkar det riktigt bra
Hittade bland annat flera påbörjade kycklingförpackningar, flera nästan tomma grönsak- och bärpåsar och en halvfull påse med fisk, och för att slippa slänga maten har vi den senaste tiden lagat mat på det vi hade i frysen, bl a fisk- och broccoligratäng, massaman-gai - kycklinggryta och jordgubbssås, och i helgen lagade vi en kryddig kyckling àla Indien med en otroligt smakrik sås, inte stark, utan bara full av smaker
Kryddigt, krispigt och bara väldigt gott. Jag har sett recept på kyckling nuggets lite var stans runt i bloggsfären (bland annat hos Katarina), men inte kommit mig för att testa det förrän nu i helgen
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Inte sällan använde jag den morgontiden på annat sätt, oftast blev det ett besök på gymmet medan det ännu var hyfsat folktomt men en morgon blev det alltså brödbak som procrastination från uppsatsskrivandet
Penslabrödet med det smälta smöret och placera fyllning på alla tre. Med den ljuvliga fyllningen av bland annat soltorkad tomat, lök, vitlök, ost och örter blir båda varianterna riktigt goda
Ibland tycker jag det kan vara gott med en liten godsak till kaffet, bara den inte är för söt. Jag hittade på ett nytt godis på Paleo-vis i mitt arbete med recept till Restaurang PriMaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.