Kryddiga kycklingwraps – indisk touch på fredagsmyset
Gourmetbloggen
Gourmetbloggen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till
  • 2 portioner
  • 2 kycklingfiléer
  •  
  • Marinad
  • 2 dl naturell yoghurt (3%)
  • 1 tsk salt
  • 1 vitlöksklyfta pressad
  • 1 tsk gurkmeja
  • ½ tsk sweet chillipepparpulver (mer om du vill ha mer hetta. Kan bytas mot vanligt chillipeppar-pulver)
  • En doft av cayennepeppar (mer om du vill ha stark marinad)
  • 1 tsk paprikapulver
  • ½ tsk spiskummin
  • 1 liten nypa kardemumma
  • ½ tsk malda korianderfrön
  • 2 msk hackad färsk koriander
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk paprikapulver
  • Lite salt (smaka)
  • Lite svartpeppar (smaka)
  • 1½ dl naturell yoghurt
  • 1 msk tomatpuré

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.