Lägg kycklingen på en plåt med bakplåtspapper. 1 kg kycklingvingar. 1 dl hackade pistagenötter. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg kycklingvingar ¾ dl Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv 2 pressade vitlöksklyftor 2 tsk malen spiskummin 2 tsk paprikapulver 1 dl hackade pistagenötter 1 tsk salt Till servering
Skrapa ner köttet genom att dra med kniven längs det återstående benet tills det bildas en boll. Gör samma sak med innervingen, skrapa ner köttet tills det bildas en klubba
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Blanda mjölet med lite kallt vatten och rör ner i såsen. Smaka av med salt och peppar. Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips
Lägg dem på smorda plåtar, alt plåtar med bakplåtspapper. Nu testade vi Rosendals kryddiga pepparkakor och testbakarna låter hälsa att degen smakar ljuvligt
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Grymt goda som tillbehör till maten eller bara att avnjuta dem som de är med en god dippsås. Vi serverar gärna dessa med cornflakespanerad kyckling, recept hittar du HÄR
Fräs lök, morot och palsternacka i en gryta med olja. Smaka av med salt och peppar. Servera med bröd. 5 msk paprikapulver 1 st vitlöksklyfta 1 msk hackad persilja salt peppar 75 g pasta t ex makaroner Servera med
Smaka av med mango chutney, salt och peppar. Fräs lök, vitlök och chili i en gryta med 1 msk olja. Späd med krossade tomater, vatten och kokosmjölk, och låt sjuda i ca 25 minuter. Dela blomkålen i små buketter och fräs dem i en stekpanna med 1 msk olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.