Kryddiga köttbullar med mozzarellaost och pesto på foccacia
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid:
  • 45 minuter
  • 500 g fläskfärs
  • 2 ägg
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • 1 tsk honung
  • ½ dl vatten
  • ¾ dl rivet dagsgammal vitt bröd (alt. Ströbröd)
  • 1½ tsk salt
  • 2 msk olivolja
  • Pesto
  • 1 kruka basilika, plockade blad
  • ¼ påse ruccola
  • 2 vitlöksklyftor
  • 100 g hackad parmesanost
  • 1 dl rostade pinjenötter
  • 2 dl olivolja
  • 1 tsk citronsaft
  • Sallad
  • ¾ påse ruccolasallad
  • 2 färska knipplökar, skivade
  • 12 cocktailtomater, delade
  • ½ citron, färskpressad saft och rivet skal
  • 2 mozzarellaostar, grovt delade
  • 4 skivor focacciabröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.