Kryddiga köttbullar med tabbouleh och myntayoghurt
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 2.7 3 röster

Ingredienser

  • 0.5 st Rödlök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 500 g Köttfärs - Nöt
  • 1 tsk Spiskummin
  • 1 tsk Paprikakrydda
  • 2 krm Cayennepeppar
  • 4 krm Kanel Malen
  • 1 tsk Salt Fint
  • 1 st Ägg
  • 1 msk Olivolja
  • 3 dl Couscous
  • 3 dl Vatten
  • 2 msk Olivolja
  • 0.5 st Gurka
  • 2 st Vanliga Tomater
  • 0.5 st Rödlök
  • 0.5 st Persilja - färsk
  • 1 st Granatäpple
  • 1 msk Basilika - fryst
  • 1 msk Balsamvinäger Vit
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1.5 dl Yoghurt för Matlagning
  • 1 tsk Mynta - torkad
  • 0.5 tsk Honung Flytande
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.