Kryddiga julköttbullar med ansjovis
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150-180 köttbullar 2 kg nymald blandfärs av nöt och gris
  • 2 stora gula lökar
  • 3 msk smör
  • 1,5 dl ströbröd
  • 5 dl mjölk
  • 100 g (en ask) ansjovisfiléer
  • 2 msk nykrossad kryddpeppar
  • 3 Hacka ansjovisfiléerna.
  • 5 Tillsätt kryddpeppar och smaka av med ev mer salt.
  • 6 Stek köttbullarna i smör i ca 3-4 min på medelvärme tills de får en mumsig stekyta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.