Kryddiga fisktacos med plommonsalsa.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • cirka 10 plommon, urkärnade, hacka
  • 400 g torskfilé (eller annan fiskfilé),
  • 1 tsk chilipulver (beroende på styrka)
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • 1/2 tsk malen koriander
  • 1 tsk oregano
  • 1/2 tsk salt + extra
  • 1/2 tsk nymalen peppar
  • 3 dl finstrimlad spets- eller vitkål
  • 1 lime färsk koriander, grovhackad
  • 1 röd knipplök, finskuren
  • 1 chili, finskuren
  • cirka 1 msk socker
  • tacoskal eller tortillas

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.