Värm bönorna om du inte vill ha dem kalla Hacka löken fint Häll olivolja i ett dl-mått, blanda i det kryddgröna, citrussaften och kryddorna Blanda lök och bönor Häll över oljeblandningen och vänd försiktigt runt 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter. 4 dl kokta bönor, gärna blandade sorter 1 liten röd lök dill persilja gräslök olivolja efter smak salt peppar - gärna lite chilipeppar 1 tsk citron eller lime
Kryddigabönor. Sila av bönorna och spola dem i kallt vatten. Tillsätt de kryddigabönorna och smaka av. Tillsätt bönorna till stekpannan och fräs ytterligare 2 min. 380 g Kidneybönor
Jag tycker att såsen är utmärkt att göra då jag har kokat svarta bönor, för då går det att göra storkok av såsen för att sedan frysa in för framtida (stressiga) luncher/middagar, bara att ta fram, värma och koka pasta (eller annan kolhydratkälla fungerar ju också) och sedan kan man äta
Jag tycker att såsen är utmärkt att göra då jag har kokat svarta bönor, för då går det att göra storkok av såsen för att sedan frysa in för framtida (stressiga) luncher/middagar, bara att ta fram, värma och koka pasta (eller annan kolhydratkälla fungerar ju också) och sedan kan man äta
Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven i bitar och strimla paprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något
Nu testade vi Rosendals kryddiga pepparkakor och testbakarna låter hälsa att degen smakar ljuvligt. ) De är verkligen riktigt kryddiga, men tappar lite bettet efter vändan i ugnen
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssås med en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Kryddig ajvarpotatis som kommer att höja smaken på den enklaste rätten. Grymt goda som tillbehör till maten eller bara att avnjuta dem som de är med en god dippsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.