Skär grönsakerna i lagom stora bitar och lägg i ugnsform med olivolja, salt och peppar. Skär kycklingen i bitar, stek i smör eller margarin och salta och peppra
Häll av vattnet och stöt sönder potatisen och jordärtskockorna med träslev. Tillsätt minifraiche, salt och tabasco och använd slutligen stavmixer för att få till en aptitlig puré
Rör ihop olja, citronskal, salt och svartpeppar, vänd ner det medkycklingbenenoch grönsakerna. Servera med bröd och matyoghurt smaksatt med sweet chili
4 900 g kycklingben (900 g = ca 8 st) 2 morötter 2 rödlökar 4 vitlöksklyftor 6 potatisar 1 paprika 3 msk olja skal av 1 citron 1 tsk salt svartpeppar färsk timjan eller rosmarin Lägg till i inköpslistan
Skala och tärna sötpotatisen, skiva båtar av löken och blanda med oliver och tomater i en form. Bryn filéerna hastigt i smör, några åt gången, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.