Kryddig ”moussaka” med kyckling och paprika
Den goda barnmaten
Den goda barnmaten
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 medelstora ekologiska aubergine
  • 2 st (300 g) ekologiska kycklingfiléer eller motsvarande mängd kycklingfärs
  • 1-2 ekologiska grillade paprikor i bitar, hemgjorda eller inlagda
  • 125 g färsk ekologisk spenat
  • 1 ekologisk gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 100 g ekologisk färskost (Philadelphia-typ)
  • 2 msk ajvar relish
  • 1 msk malen paprika
  • färskmalen svartpeppar
  • 1/2 tsk salt
  • ekologiskt smör och rapsolja
  • 2 dl ekologisk matlagningsgrädde
  • 1-1 1/2 dl riven ekologisk ost, t ex Gouda
  • 1 ekologiskt ägg
  • malen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.