Ingredienser Portioner. 4 ca 500 g vitkål 2 morötter 2 potatisar 1 gul lök 1 msk smör 2 tsk sirap 10 kryddpepparkorn 1 lagerblad 15 dl grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bryt den första chokladmängden i bitar och lägg dem i en värmetålig skål tillsammans med smöret. Blanda ner créme fraichen, följt av den hackade ingefärschokladen
Börja med att skiva champinjonerna och kantarellerna och småfräs dem tills all vätska är borta. Strö över vetemjöl över den färdigstekta svampen och tillsätt grädde, fond och crèmefraiche, salt och peppar
Add crème fraîche, lemon juice, vanilla and almond extracts, and pureed blueberries and mix until even in color and no white streaks remain (remember to scrape the bowl again
häll rikligt med olivolja i en stor kastrull. Kryddstark Linssoppa. Hacka lök, purjolök, chili och pressa vitlöksklyftorna och låt fräsa på medelhög värme
Smaka av med salt och peppar, rör i koriander. Linssoppa1 c röda linser1 gul lök, fint skivad1 vitlöksklyfta, finhackad2 msk ingefära, riven1 sats av kryddblandningen, recept följer7 torkade aprikoser, hackade2 tomater, hackade1 röd chili, finhackad6 c buljong [1 1/2 buljongtärning]1 msk curry av god kvalité1 burk kokosmjölk, eko ej light
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.