Krydda med malen paprika, peppar och salt. Bara aubergine i sig är inte så spännande, men med vitlök och örter, eller som i detta fall ihop med en krämig smakrik sås gör den sig väldigt bra
Klyfta tomat och lök och blanda med majs. ½ färskt vitkålshuvud1 gurka1paprika1 liten brk majs1 rödlök3 tomaterDressing. 2 msk citronsaft4 msk olivolja1-2 tsk italiensk salladskryddasalt, pepparGärna ur gurka och parika och skär i stavar. 1 gurka. 1 paprika
Lite medelhavstema blev det även till eftermiddagen, efter medelshavsbrunschen, med inslag av en trevlig snabbfräst blandning av Sardeller, kapris, rödlök, färsk dill och olivolja som en varm ragu över laxen
De här biffarna jag gjorde idag var bara så smarrigaoch goda med sin sås. KRYDDIGA KÖTTFÄRSBIFFAR I EXOTISK SÅS lchf4 port600 g blandfärs1 ägg1 dl vispgrädde2 msk pofiber1/2 tsk salt1 msk sweet chilisås1 msk kinesisk soja1/2 msk kalvfond1. Häll såsen över de brynta biffarna i stekpannan och låt småputtra tills biffarna är klara, ca 10 minuterServera med valfria tillbehör och njut
Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven i bitar och strimla paprikan. Krydda med chilisåsen, tomatpurén och riven vitlök
Jalapeño är en perfekt smakkompis till inlagd gurka, det smakar svensk sommar med bett. Snart är sommaren här med goda små västeråsgurkor, som bara väntar på att få läggas in
Servera kycklingen med ugnsstekt klyftpotatis, sallad, tomat, gurka och majschips. Fräs lök och paprika i smör i en kastrull, tillsätt crème fraiche, salsa, sky och fond och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.