Den här kryddigagrytan är lika god att tillaga med både lammkött och nöt. Jag har fått inspiration ifrån Indien eftersom att jag bara älskar att använda massor med kryddor och kombinera olika smaker
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Lägg över köttet i en stor gryta tillsammans med marinaden. Grytan lagade herr M till på fläskkarré, kanske inte den allra vanligaste biten kött när det är gryta som står på menyn men det betyder för den sakens skull inte att det inte blir bra - för det blir det
Vill du hellre äta kyckling så hittar du en lika snabb gryta om du klickar på bilden nedan. Framöver våren kommer jag därför att dela med mig av lite snabblagade rätter på sånt som kan förekomma hemma i mitt kök till vardags
Lägg ner köttet i grytanmed marinad. Okej, det är en del saker som ska stoppas ner i den här grytan. Lägg ner dem tillsammans med skivad lök, hackad morot, selleri och vitlök i en stor bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.