Ibland har jag kyckling, ibland fläskfilé, ibland kotletter och nu fick det bli fläskytterfilé. En sådan där perfekt bjudrätt när man ändå har så mycket annat att fixa med innan gästerna kommer
Fläskfilémed apelsinsås. Fläskkött och citrus gifter sig bra med varandra – prova den här utsökta och lättlagade rätten som passar lika bra till vardags som till fest
Servera med bandspagetti och en stor grönsallad. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé 3 tomater 1 pkt bacon 1 stor burk champinjoner 2,5 dl grädde 2 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta Kalvfond Riven ostBryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Vispa ur stekpannan med 2,5 dl grädde, tillsätt senap, vitlök och kalvfond
Nu ska ni få receptet på en riktigt god gryta medfläskfilé och en massa annat gott, passar perfekt att bjuda på imorgon för att avsluta helgen på bästa sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.