Rör ner kesella, vanilj, salt, fett och mjöl blandat med bakpulver. Prova med en sticka. Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter, gärna med löstagbar botten
De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås. Jag föredrar helst mina churros med dulche de leche, karamelliserad mjölk kokt till kolasås
Klä en form, 20*30 cm, med bakplåtspapper. Den här veckan var det min tur att stå för fikat på jobbet. Och i fredags visste jag fortfarande inte vad jag skulle baka (jag brukar planera nån månad innan annars)
Mjuk äppelkakamed sega kanter = GALET GOTT. Som ett litet avslut igår kväll, på min sista semesterdag, så bakade jag en fantastisk gooooood äppelkaka som bara hör sommaren till
Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket. Ta då ut kakan och bred över kokosglasyren som du kokat ihop under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.