Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Servera medstektlök, lingonsylt ochgräddsås. Råstekt mandelpotatis till ochgräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Kristi himmelfärdsdag-dagen då Jesus drog upp till skyn och förenades med sin farsa, nja inget vi varken tror på eller firar men god mat kan man äta ändå och det gör man garanterat med klassisk husmanskost, här i form av en färsbiff medstektlökoch en riktigt god fet gräddsås
Servera biffarnamedgräddsåsen, den stektalöken samt med kokt smörslungad broccoli. Stek under tiden löken i samma panna som biffarnastektes i, använd rikligt med smör
Lägg i biffarna på slutet tillsammans med stekskyn. Spraya med olja & krydda. Stektlök i gräddsås. Bryn den skivade löken tills den fått lite färg & blivit mjuk
Finhacka lökenoch stek mjuk i smör. Rör sedan ner löken i färsblandningen. När biffarna är klara sparar du stekfettet i pannan, slår på grädden och låter puttra ihop till en gräddsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.