Blanda alla kryddorna till laxen med 0,5 dl av matlagningsyoghurten och vänd laxen i röran. Stek laxen i en varm panna ca 3 minuter på varje sida. 4 filéer fryst lax, tinad. Lax4 filéer fryst lax, tinad 2 tsk garam masala 1 msk paprikapulver 1 tsk koriander 1 tsk spiskummin 0,5 dl matlagningsyoghurt
Ännu en variant på lax med de kan man ju inte ha för många av. Häll blandningen över laxen. 600 g lax. Stek laxen i ugnen tills den har en innertemperatur på 54 grader. 600 g lax
Härom dagen så skrev jag ett inlägg om odlad lax vs. vildfångad lax och jag tänkte att jag ju faktiskt kunde dela med mig utav ett gott och hälsosamt recept på lax
Jag kryddade både med Kunglig Salladskrydda och Portugisisk Fiskkrydda, men det är fritt fram att använda vilken kryddblandning som helst som du tycker om
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Såsen var helt perfekt kryddad (jag gillar när man fortfarande kan känna vad fisken smakar). Denna gång i form av stekt lax i en len kokos och currysås
Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. 2 laxfileér. Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.