Jag tänkte på det här med bakpotatis, eller säger ni bakad potatis. När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Men man kan verkligen krydda och laborera med den här färsen. Vegebiffar, vitlöksfrästchili, Amandine och Cherie potatis och örtsaltpudrad zucchini stekt i olja
Men vardagen är tillbaka och med den tidsbristen, som vanligt. bakpotatis (jag fick ner 6 stycken i vår gryta). bakpotatis (jag fick ner 6 stycken i vår gryta)
4 stora bakpotatisaren påse salladslök,hackad, det vita plus lite av det grönaett paket bacon4 dl riven västerbottenosten halv medelstor sötpotatis1 eller 1,5 burk creme fraichesalt,pepparBörja med sötpotatisen. Lägg bakpotatisarna på en plåt eller i en form och sätt in i ugnen i ca 1 timme eller tills potatisarna är mjuka. 4 stora bakpotatisar
Ja, då var "vardagen" igång igen. Isabella är tillbaka på förskolan, så hon har längtat. -) Eftersom jag är hemma med Rasmus så får hon inte gå på fritids som dom andra får så hon har haft ett låååångt jullov, vilket vi ju givetvis tycker är mysigt men hon saknar allt sina kompisar ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.