Fördela i krustadernaoch toppa med dill. Lite smått o gott på småtimmarna blir man ju alltid sugen på, detta är lätt att röra ihop och passar som förrätt då med lite större crustader
Förvara krustaderna torrt och fyll dem precis före servering. Smaka av med salt och peppar. Mixa samman alla ingredienser och tryck ut i små plåtformar
Blanda samman majonnäs, kesella, rödlök och dill, smaka av med pepparrot och citron. För vi kan ju inte sitta på goda tips utan att dela med oss till er, hur skulle det sett ut
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något
Till krustadernamed skagenröra, köpte jag färdig skagenröra och garnerade dem med räkor. Spröda krustadermed olika fyllningar är jättegott som små tilltugg till fördrinken
Skinkkrustadermed cheddar och dijon. Krustader är smidigt tycker jag. Min varma favorit är den med ädelost och någon slags sylt eller marmelad, gärna fikonmarmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.