Hacka kräftstjärtarna, dillen. Fördela i krustaderna och toppa med dill. Lite smått o gott på småtimmarna blir man ju alltid sugen på, detta är lätt att röra ihop och passar som förrätt då med lite större crustader
Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 12 krustader. Brieost och salamigratinerade krustader 12 st. 12 krustader. Blanda ihop varje röra för sig och fyll krustaderna som sedan gratineras i ugn 175 grader ca 15 minuter. /Carina Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 12 krustader. Brieost och salamigratinerade krustader 12 st
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något
Vill man ha lite hetare alt mildare justeras detta med mängden sambal. Krustader kan kännas lite tillbaka till dåtiden men dessa känns långt ifrån 70-talet (eller när dom nu var som mest populära) som det bara kan komma. Recept (24 små krustader). 1 förpackning krustader a´24 st. Gratinera krustaderna i 175-200 grader mitt i ugnen några minuter (ca 5 min) tills dessa har fått fin färg. 24 små krustader. 1 förpackning krustader a´24 st Lite persilja till garnering
Fyll krustaderna precis före servering. Blanda med majonnäs, citronsaft och dill. Garnera med sikrom. 1 pkt små krustader. 400 g räkor med skal. 1 pkt små krustader. 400 g räkor med skal
Späd med buljong och tomatpuré. Låt kräftstjärtarna rinna av och lägg sedan ner dem i såsen. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar och servera den tillsammans med kräftsåsen
200 g kräftstjärtar. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g kräftstjärtar 200 g färska champinjoner Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla Köket® crème fraiche ½ msk vitvinsvinäger ½ dl finhackad gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 tsk torkad dragon ½ dl hackad färsk persilja ½ tsk salt 1 krm svartpeppar ev 1 msk konjak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.