Till krustadernamedskagenröra, köpte jag färdig skagenröraoch garnerade dem medräkor. Spröda krustadermed olika fyllningar är jättegott som små tilltugg till fördrinken
Häll över lite stuvning och toppa medräkornaoch lite klippt gräslök. I med allt utom räkorna. Till det åt vi vitlöksbröd och en matig sallad med bl a sallad, tomat, rädisor, avocado, krustader, paprika, fetaost och gurka
150 g räkor 1 lime, rivet skal och saft 1/2 kruka koriander 1/2 msk olja flingsalt svartpeppar 1 avokado 50 g färskost 1/4 tsk paprikapulver 1 krm chiliflagor 12 krustader Skala räkornaoch vänd dem i en skål med riven lime, hackad koriander, olja, salt. - Läs hela inlägget här 150 g räkor. 12 krustader
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten ochräkor på toppen
½ tsk balsamvinäger (eller annan vinäger). För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.