Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. 50 g ädelost från Jämtland (jag använde Kvibille gräddädel)
köttfärslimpa med bacon ochsvamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Lägg på ett till lager plattor och toppa medsvampröra. (om du lagar med färsk svamp så. i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det)
Tortelloni medsvampoch rikligt med parmesan. Jag återkommer vid något annat tillfälle till recept på egna gnocchi, men dag blev det i stället tortelloni fylld med ricotta och spenat från kyldisken
Lägg på ett till lager plattor och toppa medsvampröra. (om du lagar med färsk svamp så. i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det)
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök ochsvamp
Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök ochsvamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.