6 1 rulle kyld smördeg (à 250 g) 3 ägg 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 2 krm peppar 200 g riven Västerbottensost 1 liten rödlök 1 1/2 dl gräddfil 100 g löjrom 1 ask smörgåskrasse dillvippa till garnering Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg en bit med gelé i botten på krustadenoch sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något
Till krustadernamed skagenröra, köpte jag färdig skagenröra och garnerade dem med räkor. Spröda krustadermed olika fyllningar är jättegott som små tilltugg till fördrinken
Skinkkrustadermed cheddar och dijon. Krustader är smidigt tycker jag. Min varma favorit är den med ädelost och någon slags sylt eller marmelad, gärna fikonmarmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.