Knäckig krusbärspajmed smultäcke, valnötter och mörk choklad. Men vad hittar man på med krusbär. Knäckig krusbärspajmed smultäcke, valnötter och mörk choklad
Servera med vaniljglass eller vaniljsås. Skölj, snoppa och dela krusbären på hälften. Lägg dessa i en ugnsform, blanda socker och potatismjöl och strö över bären och blanda runt
Jag har ju en sån himla tur att min älskade man föredrar att laga maten och jag föredrar att baka (och därmed får stå för desserter) så därför fixar han lax och potatis i ugn nu och jag står för den ljuva krusbärspajenmed ett marängtäcke på
De ekologiska äggen jag köpte för ett tag sen med gulaste gulorna ever gjorde att krämen inte blev så vit som jag önskade, så man kan ju ta i lite kakao så får man chokladkräm emellan istället
Vi grillade i fredags med de amerikanska släktingarna och jag hade gjort denna till efterrätt. Blanda mördegen och klä en stor pajform med löstagbar kant
Pistage är ju godaste mandeln just nu. 3/4 dl pistagemandel hackas mycket fint. Lägg i pistagehacket och smöret när knäcken nått 125 grader. 3/4 dl pistagemandel
Knäckig krusbärspajmed nötter och mörk choklad. Så var det ju den där Krusbärspajen. I går kom vi hem efter en veckas tripp som började i Kolmården (med ett kort stopp i Gränna på vägen dit) för att sedan dra vidare till stugan i Yngsjö
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.