Med utgångspunkt i Tarek Taylors recept så gjorde jag därför ketchup på egenodlade tomater idag. Och därinne växer det så det knakar, så nu har vi mer tomater än vi klarar att äta
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Ja, jag tror bestämt att vi gemensamt kirrade det bästa julfirandet hittills – med ett digert julbord, massor av julgodis, pepparkaksbak, mys framför en julig film och så ett litet kulturellt inslag i form av musikalen Cats
Spara recept. Så här gör du. 20 minuter. Koka äggen (krämig gula). Häll av spadet och hacka sillen. Blanda med hackat ägg, majonnäs, lök, kaviar och dill
Blanda ner paprika, tomater, vin, fond, vatten, buljongtärningar och salt. Grundrecept på aioli. Lägg ner fiskben och huvud i musselbuljongen och tillsätt mer vatten samt tomater skurna i bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.