600 g färskpotatis 2 dl gräddfil, avrunnen (låt rinna av i ett kaffefilter ca 1 timme) 1 knippe ramslök, mortlad med lite rapsolja salt 600 g varmrökt lax dill (sallad eller andra späda blad)
Krossadfärskpotatis med veganskt alternativ till ost. Efter sina 30 minuter i ugnen så krossade vi dem med ett glas (mest jag då) och strödde över riven Veggie grated från Oddlygood, flingsalt, olivolja och klippte över färsk basilika. 1 kg färskpotatis. 1 kg färskpotatis
Häll över olja, peppar, timjan och krossade vitlöksklyftor. 700 g färskpotatis, kokt och kall. 700 g färskpotatis, kokt och kall 3 msk olivolja 4 klyftor vitlök timjankvistar
Äntligen är det säsong för färskpotatis. Jag älskar färskpotatis. Denna plåt laddad med färskpotatis, sparris och champinjoner är ett läckert tillbehör till de allra flesta rätter
1 kg färskpotatis. Skrubba potatisen och koka den. Häll av vattnet och ånga den torr. Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper och tryck till den med baksidan av en sked så den krossas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.