Lättgjorda kikärtsbiffar 1Stek i smör 2–3 minuter per sida på medelvärme. 2 burk kikärtor. 11 st gul lök. 11 st vitlöksklyfta. 12 msk hackad persilja Hemmets Journal
Vitlökssås Hacka vitlöksklyftorna och blanda ihop alla ingredienser. Salta och peppra efter behag. Såsen blir godare av att stå och dra sig en stund i kylen innan servering www.koket.se
Gubbröra med matjessill Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Potatiskaka med keso Servera med knaperstekt bacon, korv eller rökt makrill. Skala och riv potatisen grovt. Lägg potatisen i en smord ugnssäker form Hemmets Journal
Skagenröra - grundrecept 1Servera röran på rostat bröd eller i krustader. 300 g räkor med skal. 12 msk hackad färsk dill. 1½ msk riven pepparrot www.arla.se
Allt-i-ett-kyckling Tvätta potatisen men behåll skalet på och dela den i hälften på längden, lägg dem i formen med kycklingen mittkok.expressen.se
Godaste svampstuvningen till varma mackor Vad har ni för favoritpålägget till varma mackor. Fräs på de skivade champinjonerna i stekpanna med smör Kryddburken.se
Pastasås med kassler, blåmögelost och gräslök Tärna kasslern. Fräs kassler och skivad salladslök i en gryta med smör tills löken är mjuk. Tillsätt mjölet och rör om Hemmets Journal
Ägg- och kaviarröra till knäckebröd Klicka ut röran på knäckebröd. ägg. 1kaviar. 1majonnäs. 1gräslök, fint skuren. 1kapris (kan uteslutas). 1ev. salt och lite nymald svartpeppar1 Svt
Västerbottensrutor med löjrom | Köket.se 1 smördeg (på rulle) 2 dl crème fraîche, 32% 3 ägg 50 g prästost, riven (eller annan mild ost) 150 g Västerbottensost, riven 0,5 tsk salt svartpeppar, nymalen www.koket.se
Skinksås Tärna skinkan. Skala och hacka löken. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs lök och paprika i lite matfett tills löken är mjuk och glansig Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.