3 minuter
av koktiden. Häll av de vita bönorna, spola dem i kallt vatten och låt rinna av. Låt kronärtskockorna rinna av. Hacka persiljan och skär tomaterna i bitar. Skär kronärtskockorna i skivor. Stek kronärtskockorna och kaprisen i olivoljan. Pressa i vitlöken och häll i tomaterna och vattnet. Låt sjuda någon minut och vänd ner persiljan. Salta och peppra. Häll av pastan och blanda med vita bönor och kronärtskockskräm. Servera pastan med kronärtskockor och toppa med ruccolan. För alla Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
4 4 port pasta penne rigate (gärna fullkorn) 150 g haricots verts 1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g) 1 burk kronärtskocksbottnar (à 390 g) 1/2 kruka persilja 3 tomater 1 msk kapris 1 msk olivolja 1 vitlöksklyfta 1/2 dl vatten salt och peppar 1 burk kronärtskockscrème (à 130 g) 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Min standardfrukost är fortfarande denna favoriten men idag blev det lite variation och jag åt en oväntat god smoothie toppad med kokoschips och gojibär och ett stekt ägg till
Tillsätt bönmix (kidneybönor, kikärtor, vita bönor) med dess spad, plommontomater och tomatpuré. Skala lökarna, skiva den gula löken och låt steka på medelvärme tillsammans med lite olja tills det mjuknar, tillsätt krossade vitlöksklyftor och rör om
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Jag är väldigt glad över att få vara medoch blogga tillsammans medMedina. Om jag inte hinner lägga ut söta recept så kan hon alltid dela med sig av sina maträtter så att ni slipper vänta så länge på nya recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.