Kronärtskocksfylld kycklingfilé med fänkål- och persiljerisotto
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • ½ burk marinerad kronärtskocka (avrunnen)
  • 1/4 knippe bladpersilja
  • 300 gr kycklingfilé
  • 2 krm salt
  • Svartpeppar
  • Smör
  • 5 dl vatten
  • 1 tärning kycklingbuljong
  • ½ fänkål
  • ½ gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 1 3/4 dl arborioris
  • Olja
  • 1 dl vitt vin
  • 1/4 knippe bladpersilja
  • 30 gr Grana Padano
  • 1 msk rumsvarmt smör
  • 1/4 ask ruccola
  • ½ burk marinerad kronärtskocka (avrunnen)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.