Ingredients. Addictive snacks with a beer to enjoy life. Fresh sprats in two variaties. One deep fried in batter and the other rolled in wholemeal or rye flour and fried in rapeseed oil until crisp
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. Jag friterade mina kycklingbitar i fritös (rekommenderas) men det går även bra att värma upp olja i en stor kastrull
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Det är superlätt att göra, det blir krispigt utan att drypa av fett och smaken är helt magisk. Här kommer min sunda version av de vanligtvis feta och friterade pommes frites
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Friterad kyckling. Jag friterade i två omgångar. Friterad kyckling. Den första gången la jag kycklingbitarna ner i korgen till fritösen, sänkte ner den och friterade i 4-5 minuter
( panko är ett asiatiskt ströbröd som blir väldigt krispigt vid panering/fritering. Friterade kycklingstavar och kall chilisås som stavarna kunde doppas i
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.