Ta bort kastrullen från plattan och rör ner gelatinblad och vit choklad. Min mor fyller 47 år idag och det firades med hemmagjorda tapas (som tyvärr inte fångades på bild, vi var för hungriga hehe) och till efterrätt blev det en riktigt smarrig pannacotta. 100g vit choklad. Om du har frysta hallon, tina dessa och blanda sedan runt med cirka 2 tsk strösocker och 1-2 tsk limejuice. Ungefär 5 minuter innan servering, ta fram pannacottan och toppa med de limemarinerade hallonen. 100g vit choklad
Blanda med övriga ingredienser. Jag älskar vit choklad och nötter och det kunde bara inte bli fel. Vit choklad med nötter, kokos och torkad frukt200 g vit choklad1 dl rostade cashewnötter1 dl rostade solrosfrön1 dl kokos1 dl hackad, torkad ananas eller mangoSmält chokladen i mikron eller över vattenbad. 200 g vit choklad
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
Älskar pajer med frukt och bär. Först hade jag pajen au naturell, men tänkte att det ändå piffar upp rejält med något på så det blev rostade kokosflakes, jordgubbar och resterna från rabarberstängerna
RULLTÅRTA MEDBÄR,LEMONCURD OCH VIT CHOKLAD. Den sprack lite när den rullades ihop men det räddade hon snyggt med att dekorera över med florsocker, jordgubbar och lite choklad
Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
Blanda vetemjölet med bakpulvret och rör ner mjölblandningen i äggvispet. Vit chokladsås. Servera helst muffinsen varma och häll den vita chokladsåsen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.