Krispiga mungbönsbiffar med curry & ingefära serverad med mango & myntasås
Hur bra som helst
Hur bra som helst
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser till
  • 12 st ca
  • 7 cm stora
  • 160 g kokta mungbönor
  • 30 g kokta sojabönor
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 2 msk färsk riven ingefära
  • 1 – 1 1/2 tsk curry
  • 1 tsk spirulina, kan uteslutas men ger en fin färg och har fantastiska hälsoegenskaper
  • 2-3 msk citronsaft
  • 1 msk honung eller agave sirap
  • 1 – 1 1/2 tsk örtsalt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 handfullar med gröna blad, t.ex bladspenat och grönkål
  • 1 tsk fiberhusk
  • 2-3 msk citron – eller limesaft
  • 1/2 tsk örtsalt
  • 3/4 fet kokosmjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.