-Den här kommer du definitivt gilla. Igår kväll fick vi till enny favvo bland våra asiatiska rätter. för det här med asiatisk mat är nog en av mina favoriter
Ny vecka och visst känns det i luften att vi är på väg mot hösten. Inte mig emot, jag är verkligenen höstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Nu är det så att jag har stött på sötpotatisfalafel hos flera av min bloggkompisar (Annie, Charlotta, Ann-Louise, Pernilla) och kände att det var min tur att testa
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart enny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
När jag för någon dag sedan la ut en bild. Jag kan berätta att första omgången jag bakade hann jag knappt få klara innan tre kakmonster (inte jag då) hade rensatkakburken så det enda som fanns kvar var några smulor på botten, så jag antar att ävenen jordnötskaka á la lchf kan vara god
sharethrough-placement"). v=wpcom-no-pv". Jag har upptäckt enny jättegod favorit, att koka helt bovete och ha i en sallad istället för tex couscous eller bulgur
Kan beror på tid, möjligtvis, för jag tror inte nyfikenheten försvinner bara för att man blir vuxen. Hur kommer det sig att man tar sig för att prova mycket saker som barn, men inte lika mycket som vuxen
Några få minuter räcker - sedan är brödet färdigt. Häromveckan fick jag nys om ett nytt tillbehör till grillad, nämligen grillbröd och jag blev genastsugen på att testa
Utskriftsvänlig version - Klicka här. Servera till laxen och nykokt färsk potatis. Jag var riktigt sugen på fisk när vi skulle bege oss till svärmor på middag för ett tag sedan
Skriv utE-postGillaGilla Laddar. Här om dagen kom min fru hem med en påse med läckra jordärtskockor nyupptagna från dalarna, en arbetskamrat hade delat med sig av de härliga knölarna
Vi äter gärna grillat, grillar ganska ofta tycker jag under vår- och sommarsäsongen, och älskar god mat men trots det så har vi aldrig grillat annat än diverse olika köttbitar, allt från entrecote till fläskfilé, kyckling, hamburgare och diverse korvar så klart samt en hel del olika tillbehör som champinjoner fyllda med ädelost, baconlindad halloumi, majskolvar á la New York och sparris med parmesanost och pinjenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.