Servera dem varma medpitabröd, sallad, gurka, tomat och rödlök och en yoghurtsås. Konstaterar att jag är väldigt nöjd med smaken, men mindremedkonsistens på bullarna
Igår gjorde de glutenfriapitabröd, men här blev det, lchf pitabrödistället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrikmed hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.