Att använda Tofuoch kikärtsmjöl som vegansk äggstanning går utmärkt. Using Tofu in pies gives a great texture, and also by adding Chickpea flour it holds together like egg
Det är maizenan som gör att tofun blir så krispig. Det är i princip omöjligt att bränna tofu, så låt den steka ordentligt på varje sida och få fint med färg
Låt var och en fylla på sin egen soppskål med soppa, hackad vårlök, svamp, tofuoch sesamfrön. -Frasiga veganska raggmunkar med rökig och knaperstekt tofu
4 3 vitlöksklyftor 1 msk ingefära 4 msk neutral rapsolja ca 1 1/2 tsk chiliflakes ev 1 tsk mortlad sichuanpeppar 1 msk råsocker 4 msk osötat jordnötssmör 4 msk japansk soja ca 1 dl vatten ca 270 g fast tofu 1 förp pak choi (à 250 g) 1 1/2 dl finhackade salta jordnötter 250 g färsk pasta (gärna fettuccine eller tagliatelle) 2 salladslökar Lägg till i inköpslistan
The post Vietnamesisk Phở medsvampochtofu appeared first on Sofia von Porat. Stek champinjoner ochtofu i lite olja, smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan
Skär tofun i bitar och stek krispig i kokosolja, soja och kokossocker. Tofun stekte vi krispig, men det går självklart att ha den i grytan från början också
Dela tofun i kuber och smaksätt med salt och peppar. Men om du vill hålla det veganskt och samtidigt göra det lite matigare, ja då kan du hoppa över osten och tillsätta tofu som jag har gjort här nedan
Stek sedan tills tofun är härligt krispigoch gyllene. Blir så härligt krispigt. Tidigare har jag varit lite osäker inför vad jag skulle göra med den och istället helt enkelt hoppat över att tillaga något medtofu
Lägg upp pasta på tallrikar, lägg svampblandning på och toppa med lite tofutärningar. Om man inte hittar rökt (eller annan smaksatt) tofu kan det vara bra att marinera den i ett par timmar innan så att den får lite smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.