Krydda fisken med salt och peppar. Låt fisken vila medan såsen rörs ihop. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt potatis delad i stora bitar (se bild), kokta ärter och lime
Krydda den med salt och peppar. Mosa fetaosten och rör samman den med pressad vitlök och grädde. Mosa potatisen och späd med mjölk till lagom konsistens
Skär tomaten i klyftor och lägg dem i pannan tillsammans med hackad dill och persilja. Är fisken djupfryst, tina den så att den går att skära i ca 2 cm tjocka skivor
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.