Den ville jag grillai ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktigapaprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Skär majskolvarna i tre bitar och stek dem i en grillpannamedliteolivolja. GrilladFläskfilé. Häll ut det mesta av marinaden från paprikan och tillsättpaprikan och blanda runt
Till de grilladefläskskivorna åt vi en krispig sallad med en syrlig och het dressing, inte så där jättechilistark (då hade fru M protesterat) utan med ett bett i smaken
Servera med kokt potatis, turkisk yoghurt, ajvar relish, färska tomater och rödlök. Forma sedan biffari lagom storlek genom att först rulla en boll som du sedan plattar till lätt
Smaken på burgaren blev bra men jag var interiktigt nöjd medkonsistensen. Smaka av med salt. Däremot blev den grillade polentan som serverades till klockrent
Jag fickutmaningen att göra något roligt av dem och självklart så gick jag igångdirekt, resultatet vart två tillbehör en krämig sås och krispigachips som serverades till en läckert grillad lax
Ta ut paprikan och lägg upp på fat och droppa över balsamvinäger, pinjenötter (rosta dem gärna i en stekpanna innan) samt toppa med sköljd ruccolasallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.