4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
salt och peppar. 250 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med
Vänd kycklingskivorna i mjöl sedan ägg och sista riven ost samt lägg på en tallrik. skala och hacka lök samt pressa vitlök och lägg i en kastrull med olivoljan
En len, krämig majssoppa som hälls ovanpå mör, chilikryddad kycklingochkrispiga grönsaker. Fräs grönsakerna på medelhög värme tills de mjuknat något men fortfarande har en krispig kärna
Häll upp soppan i skålar och toppa med den krispigakyckling/baconblandningen. Tillsätt bacon och stek krispigt, blanda ner rosmarin, timjan och svartpeppar
kyckling, potatis, blomkål, svartvitlök, thai basilika, svartpeppar och örtsalt. en helt vanlig vitlök som är fermenterad ochdärmed har den förändrats i både
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.