1 svartpeppar
& flingsalt1. Sätt ugnen på 225 C. Koka potatisklyftorna 5-7 minuter. Häll av och låt ånga av i durkslag. 2. Sätt in en form med olja i ugnen och låt den bli varm, lägg i potatisen försiktigt så du inte bränner dig på oljan. Rosta tills potatisen är krispig och gyllene, cirka 25 minuter, rör om efter halva tiden. Salta och peppra.Tips! Servera med dipsås som majonnäs eller rosa tsatsiki.
Koka upp vatten i en stor kastrull. Tillsätt potatisen försiktigt och koka den mjuk i ca 15 minuter. Låt den gärna ha lite hård kärna kvar så blir den perfekt till serveringen - speciellt om den värms igen
De här klyftpotatisarna blir väldigt krispiga och smakrika. Klyftpotatis med örter och parmesan är en av mina favoriter när det kommer till tillbehör, speciellt om det vankas något grillat
Men man kan även göra krispiga sötpotatis pommes utan fritös. Det är superlätt att göra, det blir krispigt utan att drypa av fett och smaken är helt magisk
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. 4 portioner krispig potatis med ost. Höj sedan värmen till 225 ° och grädda i 5 min till för att få en krispig yta. Relaterade 4 portioner krispig potatis med ost
I påskas gjorde jag en smarrig tårta ska ni veta. Jag är inte en sån som inte gillar sötsaker. Nä, jag gillar verkligen sötsaker och har väldigt svårt att tacka nej till en kakbit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.