Krispig fläskytterfilé med sötsur sås och gurksallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram fläskytterfilé , 500-600 g
  • 2 st ägg
  • 1.5 dl ströbröd
  • 40 gram sesamfrö
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 bakplåtspapper
  • 1 dl ananasjuice , från burkananasen
  • 2 dl vatten
  • 1 msk potatismjöl
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk salt
  • 1 msk socker
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 0.5 msk kycklingfond, koncentrerad
  • 0.5 st gurka
  • 1 burk(ar) ananas, skivad
  • 0.5 st purjolök (ar)
  • 1 msk ingefära, riven
  • 0.5 st chilipeppar
  • 0.5 tsk salt
  • 1 msk neutral olja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 4 port ris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.