Omelett med cheddar4 ägg 2,5 dl vispgrädde 1 citron, finrivet skal 200 g cheddarost, riven salt. Omelett med cheddar4 ägg 2,5 dl vispgrädde 1 citron, finrivet skal 200 g cheddarost, riven salt
Tillsätt brysselkål på medelhög värme. Fräs på brysselkålen i olja och flingsalt. Ös på med fint riven parmesan och servera med ännu mer parmesan och en majonnäs med sriracha och en släng tahini
Vi köpte hem en hel påse medbrysselkål vid ngt tillfälle och hade väl en tanke att då enbart koka dem och äta till något kött men varför inte testa något nytt
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Krispig potatis med ost som är god att servera som tillbehör vid maten. Lägg i en form med bakplåtspapper, krydda, strö på ost och ringla över lite olivolja
Dessutom har jag läst massor av liknande recept med Rice Krispis i. Så nu har jag en stor förpackning med Rice Krispis hemma som jag inte vet vad jag ska göra med (tips
Nu har jag det bästa receptet till er för att få riktigt krispiga och goda sötpotatispommes. Belive me jag har provat 100 olika recept och detta blev absolut bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.