Potatissallad kan vara hur bra som helst, eller så kan den vara färdigköpt. Den i smör blonderade purjolöken bidrar med lite subtil sötma och tar potatissalladen till nästa nivå
Potatissalladen kan serveras ljummen eller kall. Hittade denna på nätet "någonstans" förra sommaren. Sedan har den ofta funnits på vårt bord, åtminstone sommartid
TipsNär potatissalladen har stått kan den ha dragit åt sig av såsen, då är det bara att röra ner lite mer filmjölk eller gräddfil till önskad konsistens
Då blir den extra smakrik och god. Min svärfar är en mästare på att slänga ihop den här potatissalladen lite efter divisen man tager vad man haver, och själv hade jag inte kommit på tanken att blanda alla dessa ingredienser
Den är nämligen god också helt utan potatis, eftersom det är fetaost och oliver i. Den här potatissalladen brukar Maja göra, men jag hittar inte receptet på hennes blogg
I sommar har vi ätit fransk potatissallad många gånger, den är så god. Vi bestämde oss i sista stund för att åka, så jag var uppe klockan fem för att laga potatissalladen och kycklingklubbor och packa picknickkorgen, så att vi skulle hinna fram i tid och ändå ha egen mat med oss
Ska jag vara ärlig blev den betydligt godare och fräschare än de man köper i butik. Testade att göra potatissallad á la Fitnessfighten och den blev inte dum alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.