Ingredienser Portioner. 4 500 g fläskfilé 2 msk smör salt peppar 1 gul lök 250 g champinjoner 2 tsk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning 3 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 msk soja 2 tsk dijonsenap 1 tsk majsstärkelse Till servering kokt ris eller potatis sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5. - Rabatt Arla 500 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Putsa och skiva köttet och bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör. Ansa och dela svampen. Tillsätt soja, chilisås, senap, grädde och fond och koka i 10 minuter. 1 msk dijonsenap
Ingredienser Portioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Skiva fläskfilén i centimetertjocka skivor och bryn hastigt runt om i baconfettet. Varva fläskfilé, bacon, lök och paprika samt champinjoner i en smörad gratängform
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1/2 kruka persilja ca 550 g strimlad färsk skinka 2 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 köttbuljongtärning eller oxfond (1 köttbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk oxfond) 2 tsk grönpeppar i lag 2 1/2 dl vatten 1 tsk maizena majsstärkelse salt och peppar 1 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan
Blanda ihop marinaden, smaka av med salt och vitlökspeppar. Lägg över i en gryta. Sila bort marinaden från köttet, och häll den över grönsakerna i grytan
Lägg över den i en gryta. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 11 1/2 dl vatten. 12 dl turkisk yoghurt, 10 procentSkala och hacka lök och vitlök. 1Bryn köttfärsen i smör i en stekpanna. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja. 1Strö över lite koriander eller persilja, och servera gärna med tortillachips och en klick turkisk yoghurt
salt, grovmalen peppar. Skala löken och skär den i skivor. Finhacka eller krossa vitlöken. Skala auberginen och skär den i fina strimlor eller tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.