Kreolskans 40-årsjubileum
Taffel
Taffel
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2-3 timmar
  • 500-700 g fransyska, rulle eller annan lite segare bit från nöt eller vilt
  • 100 g ostronskivling eller annan odlad svamp, hackad i mindre bitar
  • 100-200 färsk het chorizo (jag körde med hemgjord)
  • salt
  • smör att steka i
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk timjan
  • 1 tsk nymald svartpeppar
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 tsk vitlökspulver
  • 1 msk bra paprikapulver (gärna starkt)
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 gul lök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 msk smör
  • 1 stor röd paprika, fint strimlad
  • 5 dl köttbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 dl syltlök
  • 1 dl cornichoner
  • 500 g brytbönor
  • 2016-04-26 Av Anders Johansson

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.