Kraschad potatis i ugn med panerad fisk och dillsås
Snilles Kök
Snilles Kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g ( spätta, torsk, pangasius eller valfri fisk man tycker om)
  • 2 dl mjöl
  • 2-3 uppvispade ägg
  • 2 dl ströbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Potatisar (mängd efter tycke)
  • Olivolja
  • Flingsalt
  • 200 grader ca
  • 20-30 minuter i mitten av ugnen
  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl bostongurka
  • 0,7 dl majonäs
  • 1/2-1 kruka färsk hackad dill
  • 1 Isbergssallad
  • Salt
  • 4 finhackade vitlöksklyftor
  • Rapsolja
  • 1 kapsyl ättikssprit

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.