Ja, ni vet ju (om ni har varit med här ett tag att jag fullkomligt älskar Salmalax och Riojaviner). Ska du servera rött vintillfisk så undvik de sträva röda vinerna för de får fisk att smaka metalliskt
Servettbrytningen, fransk lilja, har vi presenterat tidigare. Denna helg hade vi beslutat oss för att en av oss, Anders, skulle få bestämma vilka två viner som skulle serveras och den andra skulle få prova blint
Tina och krama ur bladspenaten. Fräs den och bladspenaten iolivoljai en stekpanna. Mixa chèvre, mjölk och soltorkade tomater med stavmixer eller i en matberedare
Jag kunde inte hålla mig länge från att börja använda minapolkagrisar. Idag efter jobbet knåpade jag ihop en fluffig kräm med vit choklad, grädde och polka med en knaprig kakbotten
Den här helt veganska soppan med rotfrukter, vitkål och vita bönor är ett exempel. Vi äter soppor i ur och skur här hemma, i synnerhet på vintern när man behöver lite extra värme inombords
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Men till dessert blev det en lyxig, ny & mindrefettsnål dessert, allt för er minabloggisar. Idag har vi haft en god vän som flyttat upp till Sundsvall på besök, faktiskt en av de gamla deltagarna i kockduellen
Dagen till ära serverar jag er ettriktigt bra recept på inkokt lax. Karin / bevemyrs blogg. Bjuder du på den lär gästerna garanterat fylla tallriken mer än en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.