Krabbtortelacci (ravioli) med mustig hummersås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 egenkokt krabba eller 2x170 g burkar krabbkött
  • 100 g vetemjöl
  • 100 g durum
  • 2 ägg + 1 äggula
  • Olivolja
  • Salt
  • Bladpersilja
  • 2 msk citronsaft
  • Cayenne
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 4 dl fiskbuljong
  • 1 dl grädde
  • 2 msk koncentrerad hummerbuljong
  • 2 msk cognac (Behövs ej
  • men ger en god smak)
  • Parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.