Krabbfyllda rödtungsfiléer
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st rödtungsfilé
  • salt och peppar
  • 2 msk smält smör
  • 2 msk ströbröd
  • 140 g krabbkött
  • 175 g kött
  • 1 msk hummerfond
  • 2 msk crème fraîche
  • salt och peppar
  • 2 msk smör
  • 1 st morot
  • 2 st schalottenlökar
  • 2 st dillstjälkar
  • 3 dl vin
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • 3 msk vetemjöl
  • 0.5 dl kallt vatten
  • salt och peppar
  • 2 dl belugalinser
  • 2 st morötter
  • 300 g sparris
  • dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.