Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Gratängen går utmärkt att förbereda och sedan förvara i kylen eller frysen (om du fryser den blir det bäst att vänta med att gratinera den tills den ska serveras)
Så enkelt att slänga ihop och sååå gott. Till middag ikväll gjorde jag spaghetti Carbonara. Jag får göra en reminder till mig själv att laga till det oftare
Till drinken så gjorde jag sockerlag, men lätt det koka ihop tillsammans medkanelstängeroch nejlikor vilket gav drinken en hint av kanel men inte så mycket så att det tar över (vilket kanel lätt kan göra)
Servera med sylt, grädde, creme fraiche eller varför inte kesella. Under tiden första gräddningen pågår blandar du socker, kaneloch finhackade hasselnötter
en nypa äkta vaniljpulver. Jag älskar havregrynsgröt medkaneloch lingon, så detta blir liksom den perfekta kombon för mig då jag får alla dom ljuvliga smakerna fast i en härlig smoothieform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.