Garnera medfärska bär och blad precis innan servering. Blanda ingredienserna till pajskalet och tryck i botten och sidorna på en pajform med löstagbara kanter
Garnera med skivade eller kvartade jordgubbar. 1jordgubbar, 500 g. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 26–28 cm. Garnera gärna med strimlor av apelsinskal som du först förvällt 1 minut
Det är den färska glutenfria spagettin från da Carla ett strålande exempel på. Lägg upp den avrunna pastan i djupa varma tallrikar, häll på röran, garnera med fänkålsvippor och hyvla över parmesan
Dagens finfika (ett måste när man får besök) blev ett chokladpajskal fyllt med mascarponekräm med vanilj och toppad med massor av jordgubbar, blåbär och färska aprikoser
Varma från torkugnen, söta av dadlar och banan med hallonsmak är de en riktig kickstart på morgonen. Receptet är "försvenskat" vi har tex inte "poultry seasoning", det jag tror de stuffar kalkonen med
En krämig dessert medfärska bär och rosad müsli med bara 150 kalorier är helt klart ett av dem bästa sunda sunt desserterna man kan få en kväll som denna. 50gr kesella60gr 2st äggvita40gr färska blåbär40gr färska hallon15gr ”Orka”frukost müsli (från budo-fitness)1/2 tesked stevia socker (LCHF-butiken). Vispa äggvitan med stevia och guarmjöl med en elvisp i ca 1 minut tills den blir riktigt tjock, rör i äggvitan med kesellan och vaniljpulver. 40gr färska blåbär. 40gr färska hallon
Till pastan som tillverkades, blev en lite tjockare variant på tagliatelle, gjorde jag en krämig vitlökssås som kompletterades med prusciutto och lite hyvlad parmesanost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.